Jongerencoaching Friesland voor jongeren van 12 tot 21

contact@cajacazemiercoaching.nl

058 - 215 4017 / 06 - 2248 2792


Jongeren en sexting

1 oktober 2018


Sexy selfies maken is leuk en spannend, je wordt je heel bewust van wie je bent en hoe je eruit ziet. En natuurlijk stuur je alleen maar spannende foto’s naar iemand die je kent en vertrouwt en je zorgt ervoor dat je niet herkenbaar bent, en je laat zeker je gezicht niet zien.

Je staat er misschien niet bij stil, maar het kán mis gaan. Iemand kan die foto toch doorsturen via sociale media en als je er de controle over verliest kan dit grote gevolgen hebben. Denk maar aan (cyber)pesten, schooluitval, schaamte, angst en onzekerheid, problemen bij het vinden van een baan, en in sommige gevallen neiging tot zelfdoding.

Wat bedoeld was als een leuke, spannende foto kan eindeloos op internet blijven staan. Dat was je bedoeling helemaal niet! En toch gebeurt het… Stel je voor!


Blijf er niet mee rondlopen

En wat als je toch in de problemen bent gekomen door sexting? Blijf er niet mee rondlopen. Kom praten, mail of bel gerust voor een afspraak.

Als je mijn boeken kent, weet je dat seksualiteit erbij hoort. Heb je vragen? Zit je ergens mee? Mail naar contact@cajacazemiercoaching.nl


Deel dit blog op Facebook


« Bekijk alle blogs voor jongeren