Jongerencoaching Friesland voor jongeren van 12 tot 21

contact@cajacazemiercoaching.nl

058 - 215 4017 / 06 - 2248 2792


Coaching

8 Augustus 2020


Voor ouders is het belangrijk goed naar hun kinderen te kijken, want ze geven niet altijd een inkijk in hun voelen en denken als dingen anders lopen bij gebeurtenissen waar ze niets aan kunnen doen: de coronamaatregelen bijvoorbeeld. En voor ouders is het heel vaak lastig om jongeren bij te sturen.

JDoor de ontwikkelingsfase waarin jongeren zitten, is het noodzakelijk dat zij zich afzetten tegen hun opvoeders. Ze moeten immers loskomen van hun ouders, ze moeten zelfstandig worden en ontdekken wat ze zelf vinden. En die veilige haven verlaten is al spannend genoeg.

Tegelijk zijn jongeren impulsief en kunnen ze de gevolgen van hun keuzes niet altijd overzien. En ja, soms moet je ingrijpen in het leven van je kind.

Knalt het bij jou thuis ook regelmatig? Heb je het idee de grip op je kind te verliezen? Misschien is coaching dan een idee. Samen met een coach kunnen jongeren nadenken over zichzelf, zoeken naar andere reacties of nieuw gedrag. Coaching is doelgericht en voor de korte termijn.

Heel wat (top)sporters, zangers en andere artiesten hebben een coach, dus zo raar is het niet als jij voor je kind iemand zoekt die hem of haar helpt het beste uit zichzelf te halen! Die coach vind je ook in Leeuwarden/Friesland.


Deel dit blog of Facebook


« Bekijk alle blogs voor ouders