Jongerencoaching Friesland voor jongeren van 12 tot 21

contact@cajacazemiercoaching.nl

058 - 215 4017 / 06 - 2248 2792


Hulp voor jongeren in Leeuwarden, Friesland


Soms zit het tegen

Voor alle problemen waar jongeren mee te maken kunnen krijgen, ben je van harte welkom. Jij vertelt waar je last van hebt en we gaan samen onderzoeken wat jij nodig hebt om verder te kunnen. En wie weet beter dan jijzelf hoe je het anders zou willen?

Wil je nieuwe vaardigheden aanleren, bijvoorbeeld beter leren plannen? Wil je je gedrag veranderen? Wil je anders leren denken, bijvoorbeeld over jezelf? Heb je een doel voor ogen maar weet je niet hoe je er moet komen? Wat ik doe is jou daarin begeleiden. Ik kan je helpen je weer te richten op wat je echt wilt doen en bereiken. Want jij moet er iets van maken!

Lees meer


Aan de slag

Ik werk zo veel mogelijk oplossingsgericht. Dit houdt in dat we niet te lang bezig zullen zijn met het probleem, maar werken aan wat jij ervoor in de plaats wilt.

Ik zoek samen met jou doelen om aan te werken waarvan jij het idee hebt: "Dat is belangrijk voor me en als ik mijn best doe, kan ik dat halen." We kunnen dus niet álles aanpakken, maar beetje bij beetje werken naar de gewenste situatie. Samen onderzoeken we: wat zijn je sterke kanten en hoe kun je die inzetten?

Lees meer


Waar en hoe

Dat betekent bijvoorbeeld vijf afspraken van plusminus een uur. We praten, maar we doen ook spelletjes. Meestal in de coachingsruimte, maar het kan ook zijn dat we een stuk gaan lopen. Soms krijg je een opdracht mee voor thuis. Jij staat centraal, maar misschien praten we ook een keer met de mensen die bij jou betrokken zijn.


Meer weten?

Ik kan je helpen te leren om je eigen problemen aan te pakken. Meer weten? Je kunt mij bellen (06-2248 2792 of 058 - 2154017) of mailen: contact@cajacazemiercoaching.nl


« Terug naar Home-pagina